» За всеки «

1. Писмени преводи

Всеки, който владее чужд език на отлично ниво, може да бъде включен в екипа от преводачи на агенцията. За целта трябва да ни изпратите актуална автобиография на български език или да се обадите в офисите ни за допълнителна информация. В автобиографията не забравяйте да посочите телефон и електронна поща за обратна връзка.

За връзка с нас, натиснете тук

2.Устни преводи

Агенцията разполага с екип от над 600 души за извършване на устни преводи. Всеки един от тях може да бъде ангажиран след предварителна заявка - поне един час преди събитието. Към момента екипът на агенцията обслужва градовете София, Пловдив, Варна, Плевен, Велико Търново, Хасково, Петрич, Сандански, Кюстендил и други. Ако мислите, че това е работа, която би Ви допаднала и притежавате необходимите качества, можете да кандидатствате, като подадете актуална автобиография на български език в един от нашите офиси в страната. Преводачите ни обслужват предимно структурите на Министерството на вътрешните работи и Министерството на правосъдието, както и редица други държавни и частни организации.

Ако владеете жестомимичния превод, също ще ни бъдете от полза.

Екипът е на разположение за превод на конференции, придружаване в страната и чужбина, лична кореспонденция по телефон или друг вид комуникация, бизнес срещи, лични срещи, запознанства и други.

За връзка с нас, натиснете тук