» Стани представител «

Станете част от семейството представители на Агенция за преводи и легализации ЛЕОПАРД-ММ - ФРАНЧАЙЗИНГ

Ако искате да разширите своята дейност или да започнете самостоятелен бизнес, ако искате да Ви разпознават и препоръчват, ако не можете да изградите свой бранд, визия и система за работа, ако искате да приложите готов и утвърден модел в едно ново и приятно начинание,

КАНИМ Ви да се присъедините към екипа на Агенция за преводи и легализации ЛЕОПАРД-ММ и да станете част от най-успешната марка в бизнеса и в сферата на преводаческите услуги, без да е необходимо да владеете чужди езици, а само да умеете да управлявате.

ЛЕОПАРД-ММ е на пазара на преводаческите услуги от 1991 година, като предоставя висококачествени услуги и консултации в сферата на преводите.

ЛЕОПАРД-ММ разполага с най-големия екип от преводачи в България, който се състои от над 700 специалисти в различни области.

ЛЕОПАРД-ММ е една от първите фирми, подписала договор с Министерството на външните работи.

ЛЕОПАРД-ММ е една от малкото агенции за преводи, която предлага не само извършване на преводи, но и безплатни консултации за своите клиенти в тази област.

ЛЕОПАРД-ММ притежава редица сертификати, грамоти и препоръки от различни организации и клиенти.

ЛЕОПАРД-ММ изгради през годините високо качество на обслужване, породено от специалното ни отношение към клиентите, които от своя страна ни помогнаха да завоюваме все по-голям дял от пазара.

Последователността, професионализмът и компетентността на екипа от преводачи и служителите в офисите ни изградиха ненадминатото име на агенцията.

Клиентите и институциите ни познават като ЛЕОПАРДИТЕ.

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

Правото да работите под логото на ЛЕОПАРД-ММ, обявена за една от най-силните агенции за преводи и легализации в България.

Цялата технология и ноу-хау, придобити посредством дългогодишния опит на агенцията в сферата на преводите и легализациите.

Съвместен бизнес под изграденото име на ЛЕОПАРД-ММ.

Един нов за Вас старт, но не от нулата, а от там, докъдето сме стигнали ние.

Първоначално и постаянно последващо обучение на Вашия персонал, с което да се постигне високо ниво на компетенция и знания и да гарантира Вашия успех в новото начинание.

Методологическа помощ в осъществяването на дейността с цел постигане на по-добри финансови резултати.

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА ЛЕОПАРД-ММ, ЗАЩОТО ЗАЕДНО ЩЕ ПОСТИГНЕМ ПОВЕЧЕ

За повече информация, моля да се свържете с един от нашите офиси или лично с управителя на агенцията.

 Ако имате въпроси, натиснете тук