» За нас «

за нас Леопард-М

Агенция за преводи и легализации „ЛЕОПАРД-ММ” ЕООД

Агенция „ЛЕОПАРД-М” и "ЛЕОПАРД-ММ" са една и съща агенция. От началото на 2013 година закрихме юридически дружеството "ЛЕОПАРД-М" и стартирахме новато дружество "ЛЕОПАРД-ММ" за преводи и легализации. Всъщност ние работим в сферата на преводите и легализацията на документи от 1991г., като се считаме за една от първите фирми в тази сфера. От тази година имаме договор с Министерството на външните работи за извършването на легализиран превод на документи и книжа. За нас работят над 1300 преводачи на 71 езика. Всеки от тях е специализиран в отделна сфера на превода. Агенцията разполага с високо технологично оборудван офис в София, както и с няколко представителства в други градове на страната.

Предвид новите изисквания на МВнР за сертифициране по EN 15038 2006 ние притежаваме такъв, което е ясен сигнал, че се стремим да удовлетворим всички изисквания на закона в тази сфера.

Ние сме първата, а може би и единствената агенция за преводи, в която работят като преводачи хора с увреждания.

Управителят Мажд Алгафари е един от малкото преводачи, притежаващ Разрешение за достъп до класифицирана информация с гриф „Строго секретно”, което е доказателство за лоялността и дискретността при извършването на услуги от агенцията.